Front Page

Previous Story

NIH Record

Final Photo

A Bird's Eye View of CRC Construction

The best way to appreciate the scope of work on the new Clinical Research Center is to see it whole from the top floors of the neighboring Clinical Center, from which it will extend. In the photos on this page, progress is plain on the formerly wooded and verdant site. The area west of West Dr. can be seen at upper left. Below that, a trailer sits where Bldg. 20 once stood; the former apartment house has been replaced by a sward on which grass now grows. At bottom left, one of two storm-water retention ponds abuts the woods adjacent to the Children's Inn. At top right, the clearing for CRC and new Center Dr. construction reaches due west of Bldg. 31. Below that, a second storm runoff pond stands adjacent to an old basketball court on which the children of NIH'ers once played. At bottom right, the site extends to the brink of the inn playground.


Up to Top